آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۷۳۰۷
امدادی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

اغتشاش‌گران باعث به حاشیه کشاندن مطالبات بحق مردم شده‌اند

مسئول سیاسی جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اتفاقات چند روز اخیر در کشور و به ویژه در شهر مشهد گفت: حضور عده‌ای اغتشاش‌گر در این اعتراضات باعث به حاشیه کشاندن مطالبات بحق مردم شده است.

سعید امدادی، مسئول سیاسی جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد  در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با اشاره به اتفاقات چند روز اخیر در کشور و به ویژه شهر مشهد گفت: حضور عده‌ای اغتشاش گر در این اعتراضات باعث به حاشیه کشاندن مطالبات به حق مردم شده است.

امامی بیان کرد: این افراد که دست به تخریب اموال عمومی می‌زنند، مشخص است که از کجا خط گرفته‌اند و اقدامات آنان مورد حمایت عربستان، آمریکا و هم پیمانانش است.

وی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور و میزان گرانی و بیکاری خاطرنشان کرد: دولت باید پیش بینی می‌کرد که فشار اقتصادی بیشتر به دهک‌های پایین جامعه باعث به وجود آمدن نارضایتی خواهد شد.  بیکاری و گرانی روی زندگی مردم تاثیر بدی گذاشته و دولت باید در زمینه اقتصادی تجدید نظرهایی در سیاست‌هایش داشته باشد.

این فعال دانشجو ادامه داد: وزارت کشور برای برگزاری تجمعات اعتراضی به دور از هرگونه اغتشاش که در آن مطالبات به حق مردم بیان شود، مجوز قانونی صادر کند و پیگیر مطالبات به حق مردم باشد.

امدادی تاکید کرد: مشکلات اقتصادی کشور ناشی از عدم تحقق اقتصاد مقاومتی است؛ چنانچه اقتصاد مقاومتی در کشور عملیاتی می‌شد وضع مردم این گونه نبود.

وی با اشاره به اینکه برخورد با مفاسد اقتصادی از دیگر خواسته‌های مردم است که دولت باید در این زمینه اقدامات بهتری انجام دهد، خاطرنشان کرد: البته در این زمینه رگه‌های از امید در برخورد با مفسدان اقتصادی دیده می‌شود؛ اما این مقدار برخورد ایده آل مردم نیست.

مسئول سیاسی جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص وظیفه دانشجویان در خصوص اتفاقات اخیر در کشور بیان کرد: وظیفه دانشجویان آگاهی بخشی است که برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم مطالبات آنان در مسیر قانونی شکل بگیرد و خط مطالبات مردم از اغتشاش گران جدا شود.

این فعال دانشجو گفت: البته آگاهی بخشی دانشجویان به دور از جهت گیری‌های سیاسی و در مسیر تحقق وعده‌های دولت و مطالبات به حق مردم باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار